TV LUX Semienka nádeje sa vracia k príhovorom pápeža

„Svätý Otec počas svojej návštevy Slovenska zasial do nás semienka. Semienka svojich slov, ktoré pre nás môžu znamenať nádej, ak ich necháme správne vyklíčiť. Vďaka Televízii LUX sa môžeme vrátiť k jeho slovám, ktoré odzneli počas príhovorov v relácii, ktorú sme vytvorili, aby jeho slová mohli opäť zaznieť.

Od stredy 13.10. prináša TV LUX pre svojich divákov novú reláciu Semienka nádeje. Tá sa vracia k príhovorom Svätého Otca Františka, ktoré predniesol počas svojej návštevy na Slovensku. Prvú časť relácie uvedie TV LUX dnes večer o 20:45.

V tejto časti sa moderátorka Jana Trávníčková so svojimi hosťami Ivanom Eľkom, predsedom Ekumenickej rady cirkví v SR a zároveň generálnym biskupom Evanjelickej cirkvi augsburského vyznania na Slovensku a katolíckym kňazom Ladislavom Vargom, členom Ekumenického spoločenstva cirkví a náboženských spoločnosti na území mesta Košice vráti k príhovoru, ktorý odznel na Apoštolskej nunciatúre. Na prvom oficiálnom stretnutí sa Svätý Otec prihovoril členom Ekumenickej rady cirkví. Aký odkaz pre Slovensko a budúcnosť ekumenizmu u nás zanechal?“

Zdroj: https://www.tvlux.sk/archiv/play/_26865

Text zdroj: https://www.tkkbs.sk/view.php?cisloclanku=20211013036

 

0 komentárov

Zanechajte komentár

Chcete sa pripojiť k diskusii?
Neváhajte prispieť!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *